مقدمه:
مثبت اندیشی یک الگوی فکری و ذهنی محسوب می شود که بیشتر بر روی چیزهای خوب تمرکز دارد و نتایجی را پیش بینی می کند که به نفع زندگی اجتماعی و شخصی شما باشد. براساس مثبت اندیشی لازم است از اتفاقات مختلف انتظار شادی ،موفقیت و سلامتی داشته باشیم تا بتوانیم افکار منفی را از خود دور کنیم. قانون جذب می گوید مثبت اندیش بودن یک حلقه بازخورد مثبت در زندگی شما ایجاد می کند که هر چه به محیط پیرامون خود با دید مثبت تری نگاه کنید اتفاقات بهتری برایتان رخ خواهد داد.نگرش مثبت باعث می شود افکار منفی نتواند بر روی فرد وروحیه فرد اثربگذارد. مثبت اندیش بود ن یکی از مهمترین فاکتورهای آرامش در زندگی است. براساس نگرش هر فرد افکار مثبت متفاوت است. به کمک مثبت اندیش بودن کنترل افکار منفی و موانع بازدارنده موثرتر خواهد بود و فرد با قدرت بیشتری به سمت موفقیت حرکت می کند. مثبت اندیشی کمک می کند تا در مسیر سختی و مشکلات با یک چشم انداز و نگرش سالم از مسیر زندگی لذت ببرد.
مثبت اندیشی:
مثبت اندیشی به عنوان یک سبک زندگی که فرد را کارآمد تر می کند و به سمت اتفاقات خوب و مثبت حرکت می کند. پس لازم است فرد مثبت اندیشی را به عنوان یک سبک زندگی ایجاد کند و عادت به این سبک زندگی پیدا کند. به عنوان مثال فرد برنامه ورزش را به سبک زندگی اضافه کند تا انرژی مثبت بگیرد. لازم است که فرد در راستای مثبت اندیشی سازگاری و پذیرش داشته باشد .مثبت اندیشی به معنای قابل حل دانستن چالش های زندگی و توانایی تشخیص نقاط مثبت است
چطور مثبت اندیش باشیم؟
برای مثبت اندیش بودن باید افکار منفی را با اموری که به آن علاقه مند هستید را به افکار مثبت تبدیل کنید مثل کارهای هنری، تفریحی . برقراری روابط مثبت و سالم با دیگران حس سرزندگی به فرد می دهد. مثبت اندیشی یک مهارت است که هر فرد می تواند یاد بگیرد . یادگیری تکنیک های مثبت اندیشی به کنترل افکار منفی کمک می کند. شکرگذاری و قدر دانی به این مسله کمک می کند. مثبت اندیشی به عزت نفس نیز ارتباط مستقیمی دارد. مهارت مدیریت هیجان ها هم بسیار کمک می کند .برقراری تعادل بین 4 محور اصلی زندگی به سبک زندگی مثبت اندیشی کمک می کند.
1-فعالیت کاری
2-روابط اجتماعی و عاطفی
3-رشد فردی و توسعه فردی
4-تفریح و اوقات فراغت
مزایای مثبت اندیشی:
مثبت اندیشی و افکار مثبت از نظر روحی و جسمی تاثیرات بسیاری دارد. مدیریت استرس عامل بسیار مهم در سلامت جسم و روح است که باعث افزایش ط.ول عمر ، سلامت جسم ، سلامت قلب ،فشار خون و غیره می شود. از طرفی برای سلامت روحی ، تقویت سیستم ایمنی بدن ، خلق و خوی فرد بهتر شده ،کاهش افسردگی ، مهارت حل مسله و خلاقیت می شود. پس مثبت اندیشی توجه به فرصت ها و نکات امیدوارکننده در همه شرایط ها است که باعث افزایش امید به زندگی می شود و در واقع دیدن نیمه پر لیوان.